äsch! sängar är bara för mjukisar, jag ska sova på golvet.. det är coolt!

Hej pärlor! Fattar inte vrf vi alltid skriver dte i början :S Jag kanske borde börja med nått nytt, Aja , skit samma! vIkör på det gamla ett tag till ;) snart ska ni få er en förnying, tror jag ^^ Jag sitter här i min säng, tittar ut genom fönstret och ser massa snö! Ingen vacker syn direkt, Det ser verkligen KALLT ut! Burr, lär ju stanna inne hela dagen om jag känner mig själv rätt. Hatar snö, men ska väl glädjas för eran skull era snögalningar! När jag tänker på påsklov, höjs väl måbra mättarn några snäpp! men även det börjar leda mot sitt slut, tyvärr! Det här påsklovet, ah du! vad ska man säga om det ? haha det har bestått utav en hel del tårar, Haha! en hel del skratt! Och en hel del alkohol eller vad säge rdu linda ;)? En del roliga människor och en del mindre roliga! jag har lite bilder från lovet , men dom behåller jag förmig själv eftersom jag inte är för snygg på dom! I måndags va jag på huset, det va inte direkt nån höjdare! Vart va allt roligt folk?Inte där iaf!!! betalade hundra spänn i onödan... Det hade man kunnat få mkt cola för ;) Igår va jag och linda på bio, på horton.. Hahaha, riktigt bra film asså! (A) förlåt Linda! Haha, jag råkade nämligen somna efter typ tio minuter, sen fick linda väcka mig när bion va slut.. Haha Vi hade inget smink och mjukisbyxor :D det va gött det! Stog typ pundare i pannan på oss! Såklart, så ska man träffa massa folk när man ser som förjävligast ut! Aldrig träffar man nån när man är fixad, inte för att det händer så ofta att jag är fixad men endå ;) aja, nu ska jag inte tråka ut er mera! men vi hörs ikvälll over and hörs ikväll/ Ida




Haha , hej pärlor igen ;) Det där inlägget skulle jag ogentligen publiciterat i morse någång :S men gick det? nej , bloggen bara busa med mig! så det får bli två inlägg i ett... Jag kännde visst inte mig själv rätt, jag gick ut! :D eller ah typ i tio minuter, jag gick till min farmor och hälsade på, hon bjöd på fika och vi pratade lite... Sedan skjutsade hon mig hem... Och nu sitter jag här! Jag väntar på att topmodel ska börja :S men en liten fpgel vid namn linda viska i mitt öra att dt va isntällt pgr av nån jävla fotboll :S det finns väl sportkanaler så det räcker!!!!! men men, får la bli en film eller nått då... Idag har jag haft sjukt ont i magen , jävla mensvärk! Fast ibland är mens bra! Men bara ibland! det borde ju inte få göra så förbaskat ont :/ Nu ska jag ta mig en dusch, för att sedan äta choklad som hj'älper mot mensvärk, eller är det nått jag bara hört? aja, skitsamma :D choklad är gott!  Ha en fortsatt trevlig kväll / natt så hörs vi :)

Over and out! / ida





image16



Aj, aj "/

Hej pärlor! Linda här (: A, de va ju det där me aj... Fy fan smärta.. Jag ska ta allt från början. Hm, somnar kvällen innan runt 22, hamnar i sån där härligt djup&skön sömn, typ koma.. Sen utan förvarning så väcks jag av att ja inte kan öppna mitt högra öga, eller blir de vänstra ah skit samma.. fattade inte vrf, då ja petar lite på ögat, då är det något i vägen :O min första tanke: ja tvättade väl visst bort sminket igår kväll?, känner på andra ögat.. mkt riktigt, ja hade tvättat bort de.. ju mer ja känner på äckelpäckel ögat så känner jag att de är typ som klumpar runt hela ögat eller ngt liknande, börjar rycka bort dom, tänder säng-lampan och ser till min förskräckelse att de är fullt me typ var eller nåt :O får panik!, skriker helt kontrollerat..&väcker min låtsasmamma.. hon konstaterar att ja fått ögon-inflammation "/ i was like?, What? NEJNEJNEJ!, jag har inte fått de.. de är ju ffs party vecka (: men vafan de ska de bli ändå, allt går bara man vill (A)

LOV imorn! :D äntligen ,som ja har längtat.. för alla under 16 så är det även en lyckans dag imorn, BB(barnbidrag) (:  Imorn blir de shopping, yeah! <3 Helgen&veckan kmr bli underbart kulig&spännande.. looking forward to it:) 
 
Så lets catch up imorn! Ha det guld&be gärna en bön för mitt öga (A)



Over and out!



                                     image14
            
                                dock inte mitt öga, men ser ut typ så :P

Klappa en katt!

Hej pearls :)  Hur är läget? medmig, Hm känns fel att gnälla asså! :D sitter just nu hos linda, ska la bege mig hemmåt snart, är ju INTE så lååångt iaf! :( Linda , (A) harrry (A)  ja tack!!!!!!!!  ehm, idag har det ju inte hänt för mkt! inget förrutom att jag och jannica ätit oss alldelles runda, och det gjorde intw jag och linda igår heller.. nejdååå! Jag kommer inte rulla fram :)))) hejdå


Over and out


*PANG*

hej pärlor! Ida här  :) allt bra med er? med mig är det alla tummar upp :D En sak jag tänk på? vadser folket med? asså, jag får alltid höra att jag är lik dessa olsen tvillingar! Varje gång jag träffar nån ny ba: du är väldigt lik dom där olsentvillingarna! FUCK YOU ! nästa som säger det är dödens asså! Jag ser ingen likhet och brudarna är inte ens söta, så tar det inte direkt som nån komplimang! menmen.... MER glasögon åt svenska folket förtjyven!!!!!                

  image12  Lika?     image13




over and out!

Morötter m. dipp ;D

Hej pärlor! Idag är det faktist både Linda&Ida här, emn linda vid tangentbordet :D (för en gång skull). Just nu händer det inte mkt, men om man ska göra situationen lite mer dramatisk så skriker morötter på hjälp, när dom är på väg in i våra munnar men äckligt slem på sig(dipp:P)  för er lantisar som inte vet hur man dippar morötter, så skär man dom i långa pinnar och kör ner i skålen me dipp ^^, ... så va skålen empty.. appropå empty så är empty room en väldigt vacker låt ;D Hm, denna dagen har varit olika för oss.. Ida slutade kl 12 idag, lyckans ost.. fast konstigt nog så dök hon upp utanför min lektion sen iaf, hm tattarN^ efter skjuts ;D sen så ficj´k hon nytt kontantkort av sin otroligt givmilde pappa... Jag kan inte låta bli att igen dra upp hennes missbruk av tusenlappar ;D som sagt, de va det där med givmild pappa ... för er som vill så bjuder hon på sitt nya nr 0705714437, grattis till er utvalda som läser våran otroliga blogg ;D sen så hämtade jag (Linda) henne med harry... Jga hade vart i stallet&hoppat mupp-rocko.. Den hästen är retarded :O men det är en annan historia.. sen så tittade jag mest på när Idapida var mobilnörd samtidigt som jag hann trycka i mig 4 macker ;D ocj JA, jag gillar mat  :P hahah.. hmm, sen sluatde vi här&kände oss bara tvingade att skriva ett litet inlägg.. det var allt ;)


Over and out!

No one!

Hej pärlor! Ida här, det är linda som tvingar mig till att skriva ett inlägg! Haha , ska jag vara ärlig så orkar jag inte igentligen , men vad gör man inte för er läsare.. Er få som finns! men det lilla man har måste man bevara! därför kommer det ett litet inlägg! Ingen bloggtorka här inte! Jag är pågång att bli frisk! Men glad är jag inte för det :s vet inte vad det är med mig! men försöker  visa mig glad iaf! Annars kommer alla dessa frågor och sånt orkar jag inte! Så inga såna frågor tack! det hände en grej i skolan idag som sårade mig väldigt mkt! men det är inte ens värt att nämna kära ni! Men iaf! Min dag har tillbringats med godis, pizza cola <3 och Linda :D tack linda för en bra dag! behövde lite skrattt! och du förstår nog varför! Ehm... Jag blir ju inte heller gladare av att det är måndag! Hatar verkligen måndagar!!!!! Långt till helg och allt! men imorgon slutar jag tolv , MHM me like asså. Det enda som kan få mig lycklig just nu är nog en flaska cola eller pengar!  så ska inte klaga mera nu! Hoppas allt är bra med er iaf! :D Just nu vill väl alla ha sommar? Jag längtar så jag döööör! men aja... ska knappra lite medicin och sova..





over and out!


SåJaa!

Hej pärlor! Linda här(:  Nu ver det dags!, för min pappii att fatta allvaret med att inte ha en dator, när man har en tonåring... Så va datan uppställd och klar i ett rum här i huset, GÖTT ;D hm, ja detta får väl bli en uppdatering av helgens händelser..

Fredag: tja, va ska man säga.. det hände inte så förfärligt mkt. Idapida är ju sjuk, väldigt sorgligt.. hon har nåt som börjar på bi. Så henne gick det inte att träffa.. kvällen slutade med att moa&jannica hjälpte mig att färga håret, blev kanonfint tkr jag :D vet inte riktigt hur man ska förklara färgenn.. ngt i stil med blond-brunt.. ni får se själva :)  kanske kan slänga in en bild imorgon om ni har tur *flirt* hm a iaf, så åkte jag hem tidigt och sovde lite, de va tvärskönt faktiskt..

Lördag, ja detta va en ganska så spännande dag.. jag hade planerat ett besök av en vän hem till mig, men hans familj hade typ spysjukan och de är ju inte så gött få så här i pluggtider, s¨å det fick vi avboka.. Ist åkte jag in med Idapida och Ia till kära Jkpg, planen var en fest på Torpa, men blev det så?, neh! ia lämnade oss för ngn feminist-träff och jag&Ida gick i sorgsna banor på junep. i hopp om att en fest skulle dyka upp. I våran väntan så kan ni väl aldrig gissa vart färden gick?, inte till donkan, nej inte alls ;) där, cå ringde jag ett samtal och festen var  som hittad :D Min kära Calle stod för detta kuliga, tack för det!.. Det var helt okeji, trevliga pojkar och flickor är alltid bra.. MEN!, det fanns en liten pucko-idiot där som tydligen har som hobby att inte ta hänsyn till mitt&ditt(såna finns tyvärr) det hela började med att han stjäl Calles Ipod, gör man så?, NEJ.. Sen när jag och Ida var på väg mot Junep igen för en färd till en annan kompis, så kmr som vanligt på att hon har glömt ngt, hennes väska denna gången.. Självklart får vi vända för att hämta den.. men Ida hittade den inte.. Jag får som vanligt hitta saker åt henne haha :P finner hennes väska i Calles dusch, fråga ej vrf :P Allt fanns som tur var kvar.. men ist så hittar Ida ngn annans plånbol i hennes väska(PINSAMT LÄGE) men alla var ju medvetna om den lilla tjuven som hade varit i farten..Ägaren till plånboken blev ledsen såklart "/ aja, till slut kom vi till Junep med allt i behåll. väl där, så finns det mkt att berätta, men ja tror jag väljer att avstå från det.. det är inte värt att nämna deras namn, sjukt jobbiga pojkar asso. men a vi hamnade sen i ett varmt och skönt rum hos lilla Linus :) Kom hem idag, Söndag kl 5 :P

Söndag, ja det är väl mest som en söndag ska vara, slapp&go :D Idag blir det la mest plugg för min del, har tyska prov på onsdag, verb det är sjukt svårt :S, wish me luck! hm, ja och just nu sutter jag&undrar vrf inte Idapida är inne på msn, lite tragiskt "/  men ja, det var nog en del.. har inte gett er all information, men de kanske ni inte bryr er om iaf :P ha en frtsatt trevlig och slapp söndag :D

Bästa låten just nu  chris brown-With you




over and out!

image11
                                  Älskar Victora Beckham! <3

stackars mig!

Hej pärlor!  Det är värsta synd om mig, jag lovar! För det första så ska jag äta medeciner 10 dagar :4 st om dagen! Hm, hur ska detta gå :S och för det andra så har jag fått tillbringa min  dag hos doktorn, och jag har doktor skräck! och för det tredje så har jag nån sjukdom som börjar på bi! Så nu sitter jag här i mitt rum och tittar ut på det fina vädret, värsta solen och grejer! Idag har jag som sagt vart hos doktorn! Fick gå upp jätte tidigt... Efter doktorn försökte jag stoppa i mig lite mat, och sedan lägga mig framför tvn, det blev a walk to remember! Men somnade, vaknade när filmen va slut och då satte jag mig här! Och nu sitter jag här och tycker synd om mig själv! Pappa försöker trycka i mig massa mat , men nejnej!  aja , det här inlägget blev ju inget attt skryta med , men bättre lite än ingenting! Och jag får skylla på at jag är sjuk , erkänn!?  Och vet ni? imorgon kommer min älskade lilla efterlängtade mamma hem! Wehooo :D

Over and out! /sjuk ida

ÅÅÅHHHHHHHH!!!!

Hej pärlor!, längesen vi bloggade nu, sorry about that "/  Linda här igen iaf... Idag blir det ett inlägg lite A la Filip Djurberg, idag är jag inte glad!. Vrf i helvetes jävlar är alla så förbannat sura&allmänt tråkiga hela tiden?, va krävs för att få lite positiv feedback liksom? Igår kände jag att jag var lite go&glad, tar<tag i saken och är väldigt överdrivet trevlig mot alla, men tror du att nån är trevlig tillbaka, nehe du!!! NI killar som läser detta ska ta åt er särskilt!; man frågar vrf han är så sur?, svaret lyder, va?, jag är inte sur.. bara trött. och så en fjäskande glad liten gubbe :) Aldrig tänkt tanken att sova eller?, och bara för att an nu råkar vara lite trött, så är det la inte så överdrivet jobbigt att göra lite glada gubbar? eller är det för mkt begärt av oss "krävande" kvinnor?... Fy va trött ja blir på er!
Men det är inte barar ni killar som ska få skulden...  Antar att jag&Ida möjligtvis skulle kunna vara lite oense nu, okeji, hon är sjuk men en smiley är inte så svårt att dra till me i slutet av en mening.. I mean, när man väljer att skriva med varandra ist för att lyfta på luren&ha ett trvligt normalt samtal där man inte missuppfattar varandra så är det lätt uppfatta saker lite som man själv vill, därför VÄRLDEN, så vill jag bara uppmana er att vara tydliga med hur glada ni är att prata med personen i fråga!, för så helvetes jävla svårt är det inte!! OMG, någon kmr ju få depprisioner(eller hur det nu stavas) av alla tråkigheter...  Men nu är jag och Idapida snälla mot varandra igen(:

Och för att inte tala om den där jävla skolan!, vem bryr sig om grundskolan sen när man söker jobb ändå?, juste ingen... All denna stress på redan stressade och osäkra ungdomar, det är inte precis vad vi behöver eller hur? Den dagen Sverige får ett normalt stadsskick, med någon som vet va den hållerpå med bestämmer så kanske all stress och depprision på ungdomar kan sluta.. Jävla skola och jävla idioter som inte kan göra saker rätt!! Vrf ska man ha MVG i alla ämnen för att klippa hår?!, frisörlinjen är en estetisk linje, dvs man ska ha det i blodet och vara konstnärlig... men nej då!, för att bli frisör enligt grundskolan så ska man vara en einsteinette/einstein.. fy fan!

Detta är en order!, SKÄRPNING!!! NI som läser detta kan ju ha i baktanke att vara trevliga mot mig, nu när det behövs som mest :) ojojoj, det var skönt att lätta på hjärtat.. Hallelujah för blogg<3 


Over and out! / Linda


hmm!

Hej pärlor!! ;D halloo?, vart är Ida?:S aja, Linda   här(: just nu sitter ja hos nån, vet inte vem de är :O jag kan inte förstå vart Idapida är?, någon som sett henne?  Aja, jag hör väl av henne imorn, hoppas jag :) Det känns lite som att ja har svikit Ida, men de va helt sjukt... Vi var vidJune& helt plötssligt så är Ida bortam jag letade och letade, men ingen Ida "/ hoppas verklien att hon är okeji! men men den här bloggen var ju inte så givande precis, den uppdateras imorgon .... sov gott pärlor!!

Over and out.....


Godmorgon Pärlor!

allt bra med er? med mig själv är det helt perfekt, för en gång skull!  idag ska jag och linda på partaj! nått jag ser framemot :D Ehm , jag vet aldrig vad jag ska skriva i bloggen , hm bad asså! Ska snart träffa anna  vi ska gå till ia som har moppe kurs och hämta en lakrits grej :D Mums!!!!!! haha , hörs imorgon  eller nått bloggen :D




over and out!


Skratt!


                                                              image10




Hej pärloooor! :D
Min kväll har bestått utav skratt och åter skratt.. Har tillbringat den tillsammans med Linda , Moa och Jannica. Och med er kan man inte ha annat än kul! Tack för det flickor , behövde verkligen det! Vi kollade på Juno, riktigt bra film. Den får : I I I I i:n utav 5 :D Gillades alltså väldigt mkt av mig! Lungn vart kanske inte kvällen , men ah! en film och bra vänner! en perfekt fredags kväll för mig! :D Just nu vill jag bara sova men har ju lovat ett inlägg och jag håller vad jag lovar! Inte för jag tror nån bryr sig men ah iaf! :D DEt blir inget långt utan jag tänker sluta här. Sängen väntar!  Godnatt!




Over and out!

RSS 2.0