En snabbis!





                                                                           GE MIG HUNDEN!

                  image9

Hej pärlor små!
Allt bra med er? det hoppas jag verkligen! :D Fredag idag. Äntligen säger jag bara Det blir baraen liten snabbis nu , vi hörs mer ikvälll eller imorgon! Jag ska snart hoppa in i duschen, sedan får jag se vad jag hittar på har några alternativ.. Får se vilket jag väljer! men som sagt , duschen väntar! Hoppas ni får en super trevlig fredag!

over and hörs ikväll!

ps. En sån hund ni ser i början va inlägget är min dröm , ska ha en sån när jag blir stor :D


Det där med rubriker är inte min grej!



                                                                             Tobbe är coolast
                                                image8

Hej pearls!
Allt är bra med er så här dags hoppas jag :D Med mig själv är det alla tummar upp! förrutom att jag är lite irriterad på mig själv, hade gjort värsta listan om vad jag skulle göra idag , fick jag gjort nått av det som stog på den? Nej.. Jag råkade somna ... stog sova på listan? nehe du! BAD ME! Fortfarande Ida här , du som hoppats på att dte skulle vra linda kan börja sörja! Ah som sagt så har min dag bestått av att sova :S Nu kommer jag inte kunna sova ikväll ju :( Menmen , Ikväll ska jag göra destomer tyväär , trodde min kväll skulle bestå av tv och god mat. God mat ska det bli och lite tv oxå, men även en massa plugg! SO, andra världskriget. Nån rar liten människa som skulle kunna tänka sig hjälpa mig (A) Kan ju alltid be pappa, men då ska han börja med massa annat snack om att farmor berättat för honom så många gånger om hur dte va att vara barn på andra världskriget , haha asså ser det ut som om jag bryr mig? haha  jag tkr omk dig pappa , och dig med farmor! men ibland så snackar ni bara massa skit. Haha , det kommer inte direkt komma ett prov på hur du hade det när du va liten farmor.Tyväär! haha.
menmen , slut pratat om min farmor! Jag har hittat värsta kameran , skit fin! rosa och allt! Me likeeee .. PAPPA (A) haha, ni får se en bild i slutet av inlägget .Min mamma ringde innan idag :D Jag blev jätte glad! saknar henne jätte mkt , hon är nämligen ute och reser :( Mamma kom hem nu!  Vill ha dig här hemma! Men men , hoppas att hon har med sig massa roliga grejer till mig hem! :D Jag har inga direkta planer för helgen , antingen blir det ålle ( som är typ som huset om ni vet vad det är , fast dte är i falköping) eller så blir det bio.. Eller så blir det inget av det utan nått annat , :) har ni några planer för helgen? Jag vill ha sommar nu! sommar är verkligen livet! och efter sommarn börjar jag gymnasiet. Jag ar inte bestämt mig vad jag ska gå riktigt, men antingen mode&design eller stylist! Om jag går stylist blir det för mig att flytta till falkenberg och det vet jag inte om jag vill, Men linda ska flytta dit.. Så jag får se! Linda ska gå frisör i falkenberg! men det känns inte bra att behöva lämna allt här , men på ett sätt kanske det blir skönt? slippa mullsjö! För er som inte vet så är mullsjö typ på landet. Men nu ska jag kolla på efterlyst och stoppa i mig lite mat. Ni får ha det guld tills nästa gång vi hörs! Och godnattt på er!


Kameran jag snacka om,
Nån som vet om den är bra?



Over and out!

TACK GUD!

                                     image6







Hejsan pärlor! Ida här , kommer kanske bli mkt av mig nu ett tag framåt eftersom lindas dator , ah jag vet inte vad den håller på med! Men jag svär henne ska ni få höra mer ifrån , men så länge får ni nöja er med mig! eller inte läsa alls. Tack gud! Tack för solen asså! detta väder gör mig verkligen glad. Nu kan jag tänka mig att gå den där promenaden jag lova linda & Mig själv igår, men kan linda nu? NEJ! Såklart ska hon hoppa den där hästen , som jaginte minns vad den heter ricky eller nått :P Så antingen får promenaden bli imorgon eller så får den bli ikväll. Kolla på stjärnorna och grejer! :D Mysiiiiiigt kan tyckas! Skolan idag har varit helt okeji faktiskt. har varit en slapp dag och såna gillas av mig! Mkt dessutom...Resten av dagen och kvällen kommer bestå av, hm låt mig tänka PLUGG! Ibland så är även jag en riktig liten studis , som idag :] Snaaart fredag! weehooo, mhm! Jag njuter av bara tanken asså! Och kan en fredag börja bättre än med sovmorgon , nein! Inte för min del iallafall. Ehm jadu , nu har jag inget mer än att berätta tror jag inte... Får räcka för nu.. Hörs ikv!



over and på återseende! :D


Godnatt!

Hej pärlor!
Det blev visst ett till inlägg , men ville bara vara vänlig och önska er godnatt! Haha , hoppas ni haft en trevlig kväll och dag! Det där med promenaden sket sig ju ! Vi skyllde på att det va för kallt och lovade att gå mer imorgon , får väl se hur det blir med den saken (A) haha . Min kväll spenderade jag bland annat framför topmodel, jag hejar på hon på S! Jätte fin verkligen tkr jag! :D tittar ni på topmodel? vem hejar ni på isf?
Aja, nu väntar sängen!  Godnatt som sagt! hörs imorgon

Over and out again!

angry women!

                                                 image3

Haha , fin inledning oså vidare! ska föreställa mig ( Ida ) och för dig som inte kan läsa min fina handstil står det Hej pärlor där i pratbubblan. Till det lite mer intressanta nu då...
Idag har skolan varit hemsk! Jag och Linda går inte nämligen i samma klass, därför är jag lite pappegoja och upprepar skolan! Som sagt , dagen har varit hemsk! Har haft matte idag , för det första är inte matte min grejj och det blir inte mer min grejj för att matteläraren är helt störd :S usch , skulle kunna skriva hundra saker om henne, men tror inte det intresserar er! haha , iaf efter skolan åkte jag och linda först till ett hemligt ställe! Där träffade vi två st jag aldrig trodde jag skulle träffa där , men det va kul att träffa er! :D Efter det lilla hemlisbesöket moppade vi oss hem till mig , där vi åt och sattt vid datorn. :) Just nu är linda på utvecklingssamtal för den som ville veta. Hon är sånt stud , hej mvg typ! Efter att hon har fått veta hur bra hon är ,så ska vi ut och röra på oss, kan ju behövas efter allt det godiset jag tryckte i mig idag! Men fy vad jag njööööt! MUMS! Min kväll kommer se ut såhär: först en promenad i det "fina" vädret med linda. Efter det blir det en varm dusch och lite mat. Sedan ska jag nog placera mig framför tvn och topmodell. TYp det enda jag kollar på tvn förrutom i en annan del av köping och andra avenyn. Köping är livet! längtar efter söndag nu! det folket gör mig happy! skulle kunna ge vad som för att få träffa dom asså! ska ni göra mig lycklig så köp mig en biljett till köping , skulle vara er evigt tacksamma! asså nu vet jag inte ens vad jag babblar om ni får ursäkta!  Haha , det va nog allt för mig! Och allt för oss för idag!


                              image4

Over and out!


En bibel senare....

Hej pärlor! Det är Linda här (: Just nu sitter jag i våran härliga skola, Trollehöjd och väntar på Idapida ;D Jag slutade för en halvtimme sen, men va gör man inte för lite sällskap av Ida :P, men tiden går ju inte onödigt snabbt precis "/  Skolan idag finns inte !I brist på fantasi så kom jag att tänka på mitt löfte jag utbringat till Sebastian Ogenblad. Jag har lovat att skriva att när jag&han blir stora ska vi gifta oss, få tjugo barn och leva lyckliga i alla dagar.. Förlåt att jag har glömt bort namnen du hade planerat så ja hittar på dom själ^v ^^, Britta, Lasse, Hasse, Doriz, Arne, Sussie, Greta, Kalle, Harry, Bertil, Pelle, Agneta, Linda Jr (såklart! ;D), Idapida, Isak(bara för att de är kulit att säga på engelska "Isak min bror":P),Kurt, Lisa, Janne, Ulla& barnet :P så, lite onödig och tråkig information, men löften är till för att hållas :)mkt att säga om... Slapp&härlig dag, med slut kl 13.50 :D


Det nalkas sommar hörrni :D Då är det dags att börja tänka på ett sundare&hälsosammare liv, så att man är redo för beach 2008 ;) Jag&Ida har därför bestämt oss för att börja träna på gym 2 dagar i veckan och låta mopeden gå i ide(eller garage) vi får väl se om vi lyckas, upp till er att besämma ;) hahaha.... Dröm bikinisarna är även hittade, tänkte ge er ett smakprov på dom.. kommentera gärna ert tycke :) Jag får här med lämna er&låta Ida uppdatera er senare i kväll om dagens händelser!



image2

                            Idas bikini ;)                                                       Lindas bikini :)




Over and.... hm, brb ^^,

Vårt första inlägg!

Hej pärlor! Efter att ha läst alla dessa pinsama och patetiska bloggar var det även dags för oss att skapa en blogg i mängnden.  Den här bloggen kommer handla om våra oerhört intressanta och händelserika liv :] Vi kanske borde börja med att presentera oss, ehm för att göra det hela lite roligare så tänkte vi beskriva varandra. Vi vet nog lika mkt om varanda som om oss själva ungefär. Ida får börja att beskriva Linda med några små ord. Much enjoy!


Linda Jacobsson eller Linda Ruth Helena Jacobsson som hon igentligen heter är en person i sig. Har aldrig träffat en liknande brud! Hon är blond ,och har gröna sköna ögon. Skulle jag beskriva Lindas klädsel med ett ord skulle det vara mjukisar! Hon bor med sin familj i ett hus. Hennes låtsas mamma kan jämföras med cruella de vil enligt Linda själv! Henne kommer ni få höra mycket om kan jag tänka mig! Lindas pappa är världens sötaste , gillar sveningvars gör han med :) haha , han har en skiva som ingen annan har ,  men det va bara kuriosa.  Lindas humör ska vi inte ens tala om, är typ rädd för tjejen när hon är på dåligt humör! då ska man inte gå nära henne, men även hon har sina bra sidor , ibland ;] På fritiden äter, sover och förökar hon sig ;) haha skojja bara! men äter och sover det gör hon! Hon har en hamster som heter Astrid, en riktigt liten buse det där! dör snart gör hon också , så som Linda behandlar henne ,  haha nu va jag allt ironisk!  Nu känner ni Linda , iaf lite mer än innan! :*

Ida Laveno detta är tjejen med stort I, roligare finns nog förmodligen inte. Inte snurrigare heller, det går inte en timme utan att hon har tappat bort något, det kan vara precis vad som helst allt från en plast-påse med 300 kr i till sin sko.. för inte tala om när Ida förra veckan tappade en 1000-lapp som hon trodde var ett kvitto, men helt oberörd fortsatte hon sin dagen som att inget hade hänt :P det är nog en bra beskrivning av Ida, vad som än händer, så är det glömt efter ett par minuter^^, intelligens är inte hennes starka sida precis, men de är just det som gör henne så underbart rolig, ingen får någon att skratta som hon, det kan jag lova! Ida bor varannan vecka med sin mamma och varannan vecka med sin pappa... Det finns nog mest att berätta om hennes mamma& familjen  i det huset.. Dom har 3 hundar, varav en som har typ rabies hahaha, skoja, ne men lite kulig ser den allt ut :P hon har 2 små syskon, Emma&Eddie.. Emma är för det mesta ganska lugn. Men Eddie däremot är en helt galen unge, han är helt crazy, springer bland annat runt och skjuter med sån där pistol med gula kulor(kmr inte ihåg va den heter) a ibland är han nästan helt olidlig att vara i samma hus som.. Idas mamma är underbar, blond liten pin up doll ;) ne, men hon är hur rolig som helst..Det va lite om Ida, men ni lär nog känna henne bättre genom denna magiska blogg som vi ska skapa tsms ;D


Det var allt för denna gången. Ni ska få njuta av bilder och härliga vidoes. Må era skratt bli många, och lyckan spridas i era kroppar!

Over and out
/
Linda&Ida


                image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0